Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord of the Lost: "Swan Songs"

Koristeellinen kuva ränsistyneestä viulusta tai sellosta, jonka yllä Lord of the Lostin logo. Alaosassa albumin nimi.Julkaistaan 20.3.2015

Gootti- ja metallimusiikkia yhdistelevä saksalaisbändi Lord of the Lost esittää "Swan Songs" -albumillaan 13 klassikkokappaletta eräänlaisena minisinfoniana. Kitaravallien ja jytäjumpan sijaan biisit esitetään orkestraalisina tulkintoina. Mukana on vanhojen biisien lisäksi kahdeksan tuliterää sävellystä. Tähän projektiin bändi luultavasti sai kipinän esiinnyttyään Gothic Meets Klassik -festivaalissa. Joutsenlaulut julkaistaan tupla-CD:nä ja digitaalisessa muodossa.

"Swan Songs" aiotaan julkaista 20. maaliskuuta CD:nä ja digitaalisesti, sekä keräilijöille suunnattuna kappalemäärältään hyvin rajallisena erikoispainoksena. Se sisältää kahden CD-platan lisäksi yksinomaan tuolle julkaisulle varatun postikorttikokoelman ja kaulariipuksen.

"Swan Songs" -CD #1:n kappaleet:

 1. Six Feet Underground (Swan Songs Version)
 2. Dry The Rain (Swan Songs Version)
 3. Beyond Beautiful (Swan Songs Version)
 4. See You Soon (Swan Songs Version)
 5. Go To Hell (Swan Songs Version)
 6. Antagony (Swan Songs Version)
 7. Love In A Time Of War (Swan Songs Version)
 8. October 29 (Swan Songs Version)
 9. Prison (Swan Songs Version)
 10. Till Death Us Do Part (Swan Songs Version)
 11. Afterlife (Swan Songs Version)
 12. Sober (Swan Songs Version)
 13. Credo (Swan Songs Version)

"Swan Songs" -CD #2:n kappaleet:

 1. Porcelain
 2. Lost In A Heartbeat
 3. Annabel Lee
 4. So Good It Hurts
 5. This Life Divided
 6. The Sands Of Time
 7. If Johnny Cash Was Here
 8. Somewhere

Lord of the Lost on:

 • Chris Harms (laulu, kitara ja sello)
 • Bo Six (kitara)
 • Gared Dirge (piano, syntetisaattori ja kitara)
 • Class Grenayde (basso)
 • Tobias Mertens (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä helmikuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 165 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.