Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord Of The Lost: "Swan Songs II"

Lord of the Lost -logo valkoisella mustaa taustaa vasten kuvan yläosassa. Logon alla valokuva teatterisalista, jossa istuu vain bändin jäsenet.Julkaistaan 6.10.2017

Dark rock -yhtye Lord Of The Lost julkaisi vuonna 2015 kokoelma-albumin "Swan Songs" ja sitä täydennetään lokakuussa 2017 kuvassa näkyvällä 10 biisin satsilla. Levyä myydään esimerkiksi Napalm Recordsin nettikaupasta useassa eri formaatissa, mukaan lukien vinyylinä ja neljän CD:n ja yhden seitsentuumaisen LP:n boxset-eränä.

Yhtye kävi helmikuussa esiintymässä Helsingissä. Saman illan aikana soitti myös kotimainen Fear of Domination.

"Swan Songs II" -kokoelman kappaleet:

 1. Waiting For You To Die
 2. Lighthouse
 3. The Broken Ones
 4. My Better Me
 5. Ribcages
 6. Wander In Sable
 7. The Devil You Know
 8. We Were Divine
 9. From The Brink Of The Other World
 10. Fall Asleep

Lord Of The Lost on:

 • Chris "The Lord Harms (laulu, kitara ja sello)
 • Gerrit Heinemann (piano, syntetisaattori, kitara ja theremin)
 • Pi (kitara)
 • Class Grenayde (basso)
 • Tobias Mertens (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä heinäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 82 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.