Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord Of The Lost: "Thornstar"

Vesivärimaalaus ihmismäistä olentoa muistuttavasta hahmosta, jokaa pitää kädessä valtikkaa ja piikikästä möhkälettä.Julkaistaan 3.8.2018

Levy-yhtiö Napalm Records myy yksinoikeudella Lord Of The Lostin uuden albumin erikoispainosta. Se sisältää "Thornstar"-CD:n lisäksi kaksi bonuslevyä ja DVD:n. DVD sisältää albumin tekemisestä kertovan dokumenttielokuvan Rise Of The Thornstar. Spesiaalipaketin painos on 500 kappaletta. "Thornstar" ilmestyy elokuun alussa.

Uusi albumi kertoo tuhoon tuomitusta eliölajista. Kyseessä on dark rock -yhtye Lord Of The Lostin kuudes studiolevy.

"Thornstar"-albumin kappaleet:

 1. On This Rock I Will Build My Church
 2. Loreley
 3. Black Halo
 4. In Our Hands
 5. Morgana
 6. Haythor
 7. Naxxar
 8. Cut Me Out
 9. The Mortarian
 10. Under The Sun
 11. In Darkness, In Light
 12. Forevermore
 13. Ruins

"Thornstar"-bonuslevyn kappaleet:

 1. Abracadabra (feat. Dero Goi / Oomph!)
 2. Voodoo Doll
 3. The Art Of Love
 4. Lily Of The Vale
 5. Penta
 6. Free Radicals
 7. Live Pray Die Repeat

Lord Of The Lost on:

 • Chris "The Lord" Harms (laulu, kitara ja sello)
 • Gared Dirge (piano, syntetisaattori, kitara ja theremin)
 • Pi Stoffers (kitara)
 • Class Grenayde (basso)
 • Niklas Kahl (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä huhtikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 105 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.