Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord of the Lost: "We Give Our Hearts (Live auf St. Pauli)"

Valokuva esiintymislavalla spottivalojen säihkeessä kumartavasta miehestä. Kuvan yläosassa Lord of the Lost -logo.Julkaistaan 9.8.2013

Saksalainen goottirokkia ja -metallia tekevä Lord of the Lost tuo elokuussa mahdolliseksi kokea bändin live-esiintymisen CD:llä, kun "We Give Our Hearts" ilmestyy Out of Line Musicin kautta. Äänitteellä kuullaan kokoelma Lord of the Lostin parhaimpia biisejä, fanien suosikkeja ja hittibiisejä, esitettyinä massiivisen livesoundin säestyksessä. Albumista tehdään 13 kappaleen peruspainoksen lisäksi kappalemäärältään rajoitetumpi erikoisversio, jonka mukana on minialbumi yhteensä kahdeksalla studiossa nauhoitetulla biisillä täytettynä. "We Give Our Hearts — Live auf St. Pauli" äänitettiin alkuvuodesta 2013 loppuunmyydyn Knust-klubin tiloissa yhtyeen kotikaupungissa.

Faneille suunnattu erikoispainos "We Give Our Hearts" -kiekosta sisältää bonus-CD:n, jonka soittolistalla kuullaan tunnetun "Credo"-luomuksen lisäksi useita täysin uusia ja entuudestaan julkaisemattomia kappaleita.

"We Give Our Hearts (Live auf St. Pauli)" -livelevyn kappaleet:

 1. Shut Up When You’re Talking To Me
 2. Heart For Sale
 3. Sex On Legs
 4. Undead Or Alive
 5. Prologue
 6. Black Lolita
 7. Marching Into Sunset
 8. Prison
 9. Break Your Heart
 10. Dry The Rain
 11. Blood For Blood
 12. Die Tomorrow
 13. Credo

Lord of the Lost on:

 • Chris "The Lord" Harms (laulu, kitara ja sello)
 • Bo Six (kitara)
 • Gared Dirge (piano, syntetisaattori ja kitara)
 • Class Grenayde (basso)
 • Christian "Disco" Schellhorn (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä heinäkuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 101 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.