Gootti.net

Losers: "How To Ruin Other People's Futures"

 • Julkaistu sunnuntaina 04.09.2016
 • Avainsanat:

Valokuva myrskytaivaasta meren rannalla. Rannalla hiekan seassa lojuu jokin mytty.Julkaistaan 16.9.2016

Lontoolainen Losers-yhtye sai kuvassa näkyvän studioalbumin rahoittamiseen apua faneiltaan. Yhtyeen Pledgemusicissa käynnistämä joukkorahoituskampanja sai 356 fanilta tavoitteeksi asetetun summan, ja siitä Losersit palkitsevat tukijansa lähettämällä heille esimerkiksi "How To Ruin Other People’s Futures" -albumin CD:nä. Myös muunlaisia palkintoja on myönnetty, kuten mahdollisuus ladata levy digitaalisesti, saada biisien sanoitukset käsin kirjoitettuna, tai koko pitkäsoiton tuplavinyylinä, tai esimerkiksi saada oman nimen albumin kansilehtiseen.

Tom Bellamyn, Paul Mullenin, Eddy TM:n ja Dean Pearsonin yhtye tekee materiaalia, jossa yhdistellään rockia ja danceakin. Bändin edellinen albumi on "…And So We Shall Never Part". Sen saaman suosion johdosta Losers pääsi kiertämään Gary Numanin ja Sisters of Mercyn kanssa vuosina 2013 ja 2014.

"How To Ruin Other People’s Futures" -albumin kappaleet:

 1. I Never Got To Say Goodbye
 2. Chainsaw
 3. This Is A War
 4. The Not
 5. Car Crash
 6. Exit Plan
 7. 4 Months 2 Days
 8. Shit
 9. Red Rag
 10. The Ruiner

Losers on:

 • Tom Bellamy (kitara ja laulu)
 • Paul Mullen (kitara, kosketinsoittimet ja laulu)
 • Eddy TM (basso, kosketinsoittimet ja taustalaulu)
 • Dean Pearson (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä syyskuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.