Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Lovelorn Dolls julkaisi uudelleen ensimmäisen demonsa

Tummansinisessä salissa tai käytävässä seisova tyttönen puettu koulupukuun. Kuvan yläosassa Lovelorn Dollsin logo.Julkaistiin 16.2.2016

Belgian Alfa Matrix uutisoi auttaneensa myöskin belgialaista Lovelorn Dollsia julkaisemaan uudistetun version viiden vuoden takaisesta esikoisdemostaan "An Intense Feeling of Affection". Helmikuussa 2016 tuosta loppuunmyydystä keräilijöiden kohteesta tehtiin päivitetty painos. Sen alkuperäinen tunnelma on pyritty säilömään. Levyllä kuullaan kappaleita, joita rockia ja metalliakin tekevä Lovelorn Dolls esitteli vuonna 2013 ilmestyneellä debyyttialbumillaan "The House of Wonders".

Päivitetylle "An Intense Feeling of Affection" -levylle lisättiin bonukseksi kappale "Rates of Loneliness". Se tunnetaan esikoisalbumilta nimellä "Rats Are Out".

"An Intense Feeling Of Affection" -EP:n kappaleet:

  1. Save Me From Myself (alkuperäinen versio)
  2. Mother of The Universe (alkuperäinen versio)
  3. Frozen Inside (alkuperäinen versio)
  4. Inside My Head (alkuperäinen versio)
  5. Euphoria (alkuperäinen versio)
  6. Rates Of Loneliness (bonuskappale)

Lovelorn Dolls on:

  • Kristell "Ladyhell" Lowagie (laulu, sävellys ja sanoittaminen)
  • Corpus Christi (kitarat, kosketinsoittimet, sävellys ja sanoittaminen)
  • Sedjem (kitarat live-esiintymisissä)
  • Nico Davel (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä maaliskuuta 2016 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 89 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.