Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Lovelorn Dolls: "The House Of Wonders"

Sininen tausta, jota vasten valokuva tai piirros valkeahiuksisesta ihmisestä, jolla pitkä sininen leninki. Hahmolla ei ole käsiä. Kuvan yläosassa Lovelorn Dolls -logo valkoisella.Julkaistaan 15.3.2013

Belgialainen Lovelorn Dolls (www.lovelorn.info) aikoo maanmiestensä pyörittämän Alfa Matrixin kautta julkistaa levytysuransa ensimmäisen albumin maaliskuussa. Kiekko ilmestyy ensi kuukauden 15. päivä nimellä "The House Of Wonders" ja kahtena erilaisen painoksena. Niistä erikoisempi sisältää bonuslevyllisen biisejä. Bonuslätty on syönyt tarkalleen 11 vain ja ainoastaan sillä kuultavaa remixiä Helalyn Flowersilta, Junksistalta, Essence of Mindilta, Diffuzionilta, Psy’Aviahilta, Acylumilta, Implantilta, Diskonnektedilta ja Mari Chromelta sekä muilta.

Lovelorn Dollsin debyyttialbumi "House of Wonders" on taianomainen tarina, jota kuvittaa graafinen suunnittelija Gogo Melone. Brysseliläisyhtyeen luoma maailma muistuttaa Tim Burtonin visualisoimia maisemia ja The Birthday Massacren musiikille ominaista tunnelmaa. Mukana on myös annos Marilyn Mansonin kaltaista synkistelyä. Bändin luoma musiikki on sekoitus electroa ja rockia. Bändi teki levyn yhteistyössä tuottaja Victor Loven kanssa. Love on Dope Stars Inc. -yhtyeen keulahahmo.

"The House Of Wonders" -albumin kappaleet:

 1. House of Wonders (intro)
 2. After Dark
 3. Purple
 4. Save me from Myself
 5. Mother of the Universe
 6. Frozen Inside
 7. Aux Dieux
 8. No-Life
 9. Feel Myself with You
 10. Inside my Head
 11. Euphoria
 12. In your Room
 13. Rats
 14. Final Curtain (outro)

"The Distorted Alley" -bonuslevyn kappaleet:

 1. Save Me From Myself (unplugged version)
 2. After dark (Junksista deathproof Remix)
 3. Purple (Helalyn Flowers Remix)
 4. Mother Of The Universe (HellSector Mix)
 5. After Dark (Essence Of Mind Remix)
 6. No-Life (Diffuzion Remix)
 7. Purple (Psy’Aviah Remix)
 8. After Dark (Mari Chrome Remix)
 9. No-Life (Acylum Remix)
 10. Aux Dieux (Implant Remix)
 11. No-Life (Diskonnekted Remix)

Lovelorn Dolls on:

 • LadyHell (laulu, sanoitukset ja sovitukset)
 • Corpus Christi (musiikki, kitarat, ohjelmointi ja tuottaminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä helmikuuta 2013 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 176 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.