Gootti.net

Lumous Gothic Festival 2007

Tämän vuoden Lumous Gothic Festival on vahvistettu ensimmäisten esiintyjien nimet. Paikalle saapuu mm. saksalainen Das Ich, ruotsalainen Long for Parade — kotimaista tarjontaa edustamaan värvättiin 80th Disorder, Sinmasters, Machine Park ja Varjopiiri. Esiintyjäkaartiin on tulossa vahvistusta lähiaikoina.

Lumous 2007 -tapahtumaa vietetään Tampereella 28.6.–1.7.

Lumous-festarin esiintyjiä:

  • Das Ich (Saksa)
  • All Gone Dead (Iso-Britannia)
  • Venus Fly Trap (Iso-Britannia)
  • KnifeLadder (Iso-Britannia)
  • 80th Disorder (Suomi)
  • Sinmasters (Suomi)
  • Machine Park (Suomi)
  • Varjopiiri (Suomi)
  • Long for Parade (Ruotsi)

LGF on musiikkitapahtuma, jossa kuullaan goottirock-tyylin lisäksi konemusiikkia, death rockia, sekä industrial- ja neofolk-sointuja. Metallimusiikkia tapahtumassa ei kuitenkaan tulla kuulemaan.

Kyseessä on Suomen suurin goottitapahtuma, klubifestivaali, jonka päätapahtumat järjestetään ravintoloissa. Tapahtumaa pyörittää Lumous Gothic ry.:n rattaisto.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä toukokuuta 2016 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Lumous Gothic Festival 2007. on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Maria 07. päivä huhtikuuta 2007

Yllä olevan artikkelin leipätekstissä lukee, että Lumouksessa esiintyisi hevibändi nimeltä Machine Men. Se tieto on ihan huuhaata tai jotain kieroa huumoria, sillä goottifestivaali Lumouksessa ei minkään sortin hevi soi. Toki tuo on voinut olla myös kirjoittajan kiireessä tekemä sekaannus. Toivottavasti se korjataan pian. Lumouksessa ei siis esiinny Machine Men, vaan Machine Park. Alempaan listaan nimi on kirjattu oikein.

T: mria, Lumouksen irc-galleria-yhteisön ylläpitäjä

Petri 08. päivä huhtikuuta 2007

O-ou. Valitettavasti virhe oli päässyt tapahtumaan. Inhimillinen erhe. Se on nyt kuitenkin korjattu. Kiitos, Maria, kun mainitsit tuosta epäkohdasta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.