Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Me The Tiger: "Vitriolic"

Valkoinen tausta, jota vasten punainen purskaus jonkinlaista savua tai nestettä.Julkaistaan 4.9.2015

Repo Records tulee julkaisemaan ruotsalaisen Me The Tiger -yhtyeen seuraavan studioalbumin, "Vitriolic"-nimisen levyn, syyskuun neljäntenä. Elokuun alkuvaiheessa albumilta tullaan laittamaan fanien iloksi EP-levy, vain digitaalinen "What Promises Are Worth". Varsinainen studioalbumi ilmestyy digitaalisesti, mutta myös CD-formaatissa. Nämä julkaisut ovat Me The Tigerin ensimmäiset Repo Recordsille, jonka kanssa yhtye solmi levytyssopimuksen aikaisemmin kuluvana vuonna.

Tanssittavaa electropoppia luova ruotsalaisyhtye Me The Tiger aloitti toimintansa vuonna 2012. Uusi albumi käsittelee ihmissuhteita, rakkauden tunnetta ja lopuksi yksin jäämistä.

"Vitriolic"-albumin kappaleet:

 1. As We Really Are
 2. Never Said I
 3. What Promises Are Worth
 4. Control
 5. Myheroine
 6. Heartbeats
 7. Headlines
 8. Apart
 9. We Sell For Free
 10. Like Feathers
 11. Dreams
 12. 2013, It’s Finally Over

Me The Tiger on:

 • Gabriella Åström (laulu)
 • Tobias Andersson (syntetisaattori, kitara ja ohjelmointi)
 • Jonas Martinsson (rummut ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä heinäkuuta 2015 kello 18:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 69 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.