Gootti.net

Medicine Rain: "Still confused... but on a higher level"

Kuvassa riipus, jonka yläpuolella sijaitsee Medicine Rain -logo valkoisella värillä.Julkaistiin 20.3.2016

Ruotsalaisen goottirock-ryhmä Medicine Rainin viimeisin levy on tammikuussa 2014 julkaistu "Still Confused… but on a higher level", mutta se on tätä ennen ollut saatavilla vain digitaalisessa muodossa. Siitä ilmestyi hiljattain CD-painos. Kyseessä on yhtyeen vuoden 1995 debyyttialbumin, nimeltään "Native", seuraajaksi ajateltu luomus. 1990-luvun puolen välin aikaan Medicine Rain koki odottamattomia vastoinkäymisiä, joiden jäljiltä tätä vuonna 1996 nauhoitettua albumia ei heti kyetty julkaisemaan.

Medicine Rain aloitti toimintansa vuonna 1989. Ensimmäisen levynsä yhtye julkaisi vuonna 1995. Se avasi bändille ovia festivaaleille. Medicine Rain sai levytyssopimuksenkin.

"Still confused… but on a higher level" -albumin kappaleet:

 1. Spinning
 2. No More
 3. Obsidian
 4. New Religion
 5. Enter The Vail
 6. Move On
 7. Let It Ride
 8. Real Time
 9. Tango
 10. Stay
 11. Pumping Like A Gun
 12. Albino Flogged In Black

Medicine Rain on:

 • Rickard Magnusson (laulu)
 • Joakim Sjöblom (kitarat)
 • Mike Jonsson (kitarat)
 • Per Ericsson (kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
 • Kjell Karlgren (saksofoni)
 • Uffe Lundström (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä huhtikuuta 2016 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.