Gootti.net

Mental Discipline: "Fall 2 Pieces"

"Fall 2 Pieces" -singlen etukannessa musta tausta, jota vasten kimalteleva, monivärinen valokuva ihmisestä.Julkaistaan 16.7.2013

Futurepoppia ja syntikkapoppia tekevältä Mental Disciplinen heinäkuussa ilmestynyt "Fall 2 Pieces" -single ilmestyi skyQoden kautta. Levy sisältää kuusi biisiä, joiden muassa on remixejä Assemblage 23:lta, Ginger Snap5:ltä sekä hankalasti taivutettavalta [:sitd]-yhtyeeltä. Bändin debyyttialbumi "Constellation" sai edellisvuonna huomattavasti suosiota eri puolilla Eurooppaa osittain siksi, että levyllä kuullaan runsaasti vierailevia vokalisteja niinkin tunnetuilta bändeiltä kuin Frozen Plasma, !Distain, Culture Kultür, Endanger, Pulcher Femina ja Spektralized.

Venäläisyhtyeen "Fall To Pieces", tai tyylitellysti "Fall 2 Pieces", sisältää debyyttialbumilta ehkä tunnetuimman klubihitin. Nimikkobiisin lisäksi kappaleella kuullaan fanien toiveesta pehmeämpi versio ja remixejä edellä mainituilta esittäjiltä. Mukana on ruotsalaisen laulajan, Tess Friesin, kanssa tehty tulkinta. "Fall 2 Pieces" on Mental Disciplinen ensimmäinen kahdesta tänä vuonna ilmestyvästä singlestä. Seuraava julkaistaneen joulukuussa. Vuonna 2014 yhtyeeltä ilmestyy seuraava pitkäsoitto.

"Fall 2 Pieces" -singlen kappaleet:

  1. Fall to Pieces
  2. WDYWFM (feat. Spektralized) (Assemblage 23 Remix)
  3. We Are No Machines (feat. Tess)
  4. God & Devil (feat. Cold In May) (Ginger Snap5 Remix)
  5. Over Horizon (feat. Pulcher Femina) ([:SITD:] Remix)
  6. Fall to Pieces (Warmer Mix)

Mental Discipline on:

  • Alexandr Mental (musiikki, ohjelmointi, laulu ja sanoitukset)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä elokuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.