Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "400 Billion Suns"

Mustaa taustaa vasten Merciful Nunsin logo valkoisella kuvan yläosassa. Sen alla harmaasävyinen valokuva.Julkaistaan 9.10.2015

Goottibändi Merciful Nuns nauhoitti Puolassa sijaitsevassa Bolkowin linnassa tekemänsä konsertin ja julkaisee korkealaatuisen nauhoitteen lokakuussa CD-levynä. Heinäkuun 17. päivä Merciful Nuns soitti settilistan, joka koostui uransa parhaista biiseistä. Karismaattinen ryhmä tapaa tehdä musiikkia, jossa bassoraidat ja kitarat, lauluosuudet muodostavat melankolisen tunnelman. "400 Billion Suns" ilmestyy levy-yhtiö Solar Lodgen kautta.

"400 Billion Suns" ilmestyy 500 kappaleen CD-painoksena. Saksalaisyhtye on toiminut vuodesta 2010 lähtien. Sitä ennen bändi toimi nimellä Garden of Delight.

"400 Billion Suns" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Speed of Light
 3. Karma Inn
 4. Body of Light
 5. Genesis Revealed
 6. Exosphere
 7. Blackbody / Ultraviolet
 8. Supernovae
 9. Occvltation
 10. The Maelstrom
 11. God Aeon
 12. Hypogeum
 13. Ancient Astronauts
 14. The Return

Merciful Nuns on:

 • Artaud Seth
 • Jón
 • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä elokuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 57 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.