Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Merciful Nuns: "A-U-M"

Mustaa taustaa vasten Merciful Nunsin nimi kuvan yläosassa valkoisella. Sen alla valkoinen ja tummanpunainen abstrakti muoto, jonka alla monisakarainen tähti.Julkaistaan 7.4.2017

Goottikopla Merciful Nuns laittaa huhtikuun alussa "A-U-M"-albuminsa myyntiin ainakin 1500 kappaleen digipack-painoksena. Luomuksesta on myynnissä myös "Shiva"-paketti, johon kuuluu albumi käärittynä 6-paneelisiin digipack-kuoriin, musta huppari, lippalakki, 8×8 senttimetriä mitoiltaan oleva hihamerkki ja joko miesten tai naisten lyhythihainen paita. Levyn singlekappaleeksi valittiin "Cremation". Siihen kuvattu musiikkivideo on ollut levymerkki Solar Lodgen YouTube-kanavalla katseltavissa vajaan viikon ajan.

Goottirockia tekevä Merciful Nuns perustettiin kaksi vuotta sen jälkeen kun sen edeltäjä Garden of Delight oli lakannut olemasta. Garden of Delightin ja Merciful Nunsin takana toimii Artaud Seth, jonka muihin bändiprojekteihin lukeutuu maailmanlopun meiningillä mässäilevä Near Earth Orbit.

"A-U-M"-albumin kappaleet:

 1. A-U-M
 2. Beyond Nirvana
 3. Eternal Decay
 4. Cremation
 5. Kundalini Express
 6. Discloser
 7. Lightwaves
 8. Lost Chord Of The Sun

Merciful Nuns on:

 • Artaud Seth
 • Jón
 • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä helmikuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 68 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.