Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "Exoplanet"

Musta tausta, jota vasten vitivalkoisella värillä abstrakteja viivoja ja kulmia.Julkaistaan 21.2.2014

Saksalainen goottibändi Merciful Nuns aikoo julkaista ensi vuoden helmikuussa EP-levyn "Exoplanet" sekä CD:n että seitsentuumaisen LP:n sisältävänä settinä. Solar Lodgen kautta ilmestyvästä kiekosta tehdään 1500 kappaleen painos eikä toista painossatsia ole luultavasti luvassa. Artaud Sethin johtama yhtye tarjoaa CD:llä neljä ja LP:llä kaksi kappaletta. EP on seuraaja Merciful Nunsin viimeisimmälle studioalbumille "Exosphere VI". Se ilmestyi marraskuussa.

"Exoplanet" on laitettu muiden Merciful Nunsin äänitteiden kanssa Solar Lodge Productionin nettikauppaan. Äänite ilmestyy 21.2.2014. Solar Lodgen kautta EP:n ennakkoon tilanneet fanit saavat sen kaksi viikkoa ennen virallista julkaisupäivää.

"Exoplanet"-CD-EP:n kappaleet:

  1. Planet Mover
  2. Argonauts
  3. Nebular
  4. Violet Flame

"Exoplanet"-LP-EP:n kappaleet:

  1. Gamma Ray
  2. A Day That Fades

Merciful Nuns on:

  • Artaud Seth
  • Jón
  • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä joulukuuta 2013 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 56 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.