Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "Genesis Revelead"

Musta pohjaväri ja sen päällä valkoisella värillä sanat Merciful Nuns, jonka alla lukee koristesymbolien alla "Genesis Revelead".Julkaistaan 16.3.2012

Goottirokkia tekevä Merciful Nuns (www.mercifulnuns.com) laittoi nettikauppaansa ennakkotilattavaksi maaliskuun puolessa välissä julkaistavan EP-levynsä. Neljä biisiä käsittävä "Genesis Revealed" julkaistaan bändin putiikista kappalemäärältään rajoitettuna, tasan 2000 kopion suuruisena painoksena, joka koteloidaan 6-paneeliseen digipakiin. Teoksesta tehdään sitäkin rajoitetumpi painos keräilijöille, johon kuuluu CD:n lisäksi puuvillainen bändipaita. EP-levy on ajoitettu ilmestyväksi 16. maaliskuuta.

Saksalaiselta Merciful Nunsilta ilmestyi kolmas studioalbumi vain muutamia kuukausia sitten nimellä "Xibalba III". Kuten se, myös EP-levy on monipuolinen annos musiikkia, joista "Enlightenment" on rytmivetoinen ja levyn kolmosraidaksi valittu "All Days Are Black" enemmän balladinomainen tunnelmointituokio.

"Genesis Revealed" -EP:n kappaleet:

  1. Prediction
  2. Genesis Revealed
  3. All Days Are Black
  4. Enlightenment

Merciful Nuns on jälkeläinen Artaud Sethin aikaisemmin johtamalle goottibändi Garden of Delightille. Yhtyeen tavoitteena on luoda musiikkia, jossa perinteinen goottirock yhdistetään massiivisiin kitaravalleihin, kuorolauluun, rumpukoneen rytmeihin ja Artaudin lauluääneen.

Merciful Nuns on:

  • Artaud Seth
  • Jón
  • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä helmikuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 93 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.