Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "Goetia IV"

Musta pohjaväri, jota vasten valkoisella värillä kulmikkaita muotoja ja viivoja. Niiden yllä Merciful Nunsin logo valkoisella värillä.Julkaistaan 23.11.2012

Saksalainen Merciful Nuns (www.mercifulnuns.com) on saanut neljännen albumijulkaisunsa valmiiksi ja ajoittanut sen ilmestyväksi 23. marraskuuta 2012. Luomus julkaistaan bändin oman Solar Lodge -levymerkin kautta nimellä "Goetia IV". Sille on jo suunnitteilla seuraaja, helmikuuksi 2013 ajoitettava "Goetia V". Albumissa tulkitaan demonologiaa käsittelevää 17. vuosisadan kirjaa, The Lesser Key of Solomononia. Goottirokkia tekevä Merciful Nuns sävelsi albumilla kahdeksan bisiiä. Albumista tehtäneen erityinen keräilijöiden kohde.

Merciful Nuns on Artaud Sethin perustama yhtye. Hän aloitti yhtyeen sen jälkeen kun Garden Of Delightin toiminta lakkasi. Bändi latasi lauantaina YouTube-sivuilleen katsottavaksi vajaan kahden minuutin pituisen videotrailerin. Sen voi katsoa suoraan täältä.

"Goetia IV" -albumin kappaleet:

 1. Ara Goetia
 2. Kybalion
 3. Valley Of The Kings
 4. The Nazarene
 5. Saturn Calls
 6. Planets Collide
 7. Temple At The Dome Of The Rock
 8. Love Is Will Purified

Merciful Nuns on:

 • Artaud Seth (laulu)
 • Jawa Seth (basso)
 • Nils Herbig (kitara)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä syyskuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 77 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.