Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns julkaisee "Lib.1"-debyyttialbumin

Merciful Nuns -yhtyeen logo valkoisella värillä mustaa pohjaväriä vasten. Valkoisella piirretty jonkinlainen monikulmainen pentagrammimianen symboli, jonka sisällä useita ympyröitä toistensa vieressä.Julkaistaan 31.3.2010

Saksalainen Garden of Delight -yhtyeen keulahahmo Artaud Sethin uusi goottihenkinen bändiprojekti Merciful Nuns (www.mercifulnuns.com) tuo debyyttialbumin esille maaliskuun viimeisenä päivänä. Rajoitettuna 1000 kopion kokoisena painoksena julkaistava digipak-painos sisältää yhden bonuskappaleen ja yhtyeen taustavoima Artaudin allekirjoittaman sertifikaatin albumin aitoudesta. Debyyttialbumi on nimeltään "Lib.1". Siihen lienee haettu tietoisesti vaikutteita The Sisters Of Mercyn sekä Rosetta Stonen tyylistä, mutta ennen kaikkea vuonna 2007 toimintansa päättäneen Garden of Delightin hengestä, joista kielii jo Merciful Nunsin valitsema logokin. Itsestään turhankin vähän tietoja paljastava Merciful Nuns on julkaissut MySpace-sivujensa jukeboksissa näytebiisejä tuotannostaan.

"Lib.1"-albumin kappaleet:

  1. The Equinox
  2. Funeral Train
  3. Someday
  4. Tower of Faith
  5. Nunhood
  6. Temple of Hadit
  7. The Darkness
  8. God / Aeon

Merciful Nuns on:

  • Artaud Seth

Merciful Nuns -yhtyeen taustavoimana tunnettu Artaud Seth on julkaissut parinkymmenen vuoden aikana musiikkia Garden of Delightin ohessa myös Chaos Godin sekä viimeksi Lutherion-nimisen yhtyeen nimissä. Lutherion on goottirockia ja -metallia soittava Seth Artaudin ja Jawan perustama bändi. Lutherionin tuoreinta tuotantoa edustaa syyskuussa 2009 julkaistu albumi "Kosmogenesis".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä helmikuuta 2010 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 71 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.