Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "Meteora VII"

Musta tausta, jonka yläosassa Merciful Nuns -logo ja alaosassa albumin Meteora nimi.Julkaistaan 12.9.2014

Artaud Sethin johtama goottibändi Merciful Nuns julkaisee kolmena eri painoksena seuraavan albuminsa. "Meteora VII" -albumin erikoispainosten nimet ovat Neophyte ja 33Grade. Neophyten painosmäärä on 500 kappaletta. Sen mukana tulee puuvillainen ja lyhythihainen bändipaita albumin kansitaideprintillä. 33Graden kappalemäärä on joko 33 tai 66 kopiota. Se sisältää käsin numeroidun äänilevyn, kaksi t-paitaa ja albumista kertovan infolehtisen. Kolmas ja suurin painos on 2500 kappaleen digipack-CD.

"Meteora VII" -albumin nimessä oleva sana on kreikkaa ja se tarkoittaa kohoamista tai nousemista. Levy ilmestyy 12. syyskuuta 2014 Solar Lodgen kautta.

"Meteora VII" -albumin kappaleet:

 1. Elektra
 2. Phantom Wall
 3. Karma Inn
 4. A Day That Fades II
 5. Speed Of Light
 6. Eulusian Ground
 7. Zero G
 8. A Place Beyond

Merciful Nuns on:

 • Artaud Seth
 • Jón
 • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä heinäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.