Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "Thelema VIII"

Mustaa taustaa vasten Merciful Nunsin "Thelema VIII" -albumin kansitaide.Julkaistaan 4.3.2016

Goottikopla Merciful Nunsin seuraavan albumin ennakkomyynti käynnistyy tammikuun ensimmäisenä päivänä. Albumi tullaan julkaisemaan nimellä "Thelema VIII" maaliskuun alkuvaiheessa. Siitä tullaan laittamaan myyntiin kappalemäärältään rajallinen erikoispainos, jonka voi tilata vain levy-yhtiö Solar Lodge Productionin nettikaupasta. Erikoispainos sisältää albumin 6-paneelisiin digipack-kuoriin koteloituna. Mukaan tulee kolmivärinen bändipaita, 8×8 senttimetriä mitoiltaan oleva hihamerkki sekä käsin numeroitu "Allseeing Eye" -singlelevy.

Erikoispainoksen kylkiäisenä tulevaa t-paitaa myydään sekä miesten että naisten kuosina. Kummassakin tapauksessa sen rintapuolella nähdään "Thelema VIII" -albumin kansitaide.

"Thelema VIII" -albumin kappaleet:

 1. Dystopia
 2. Allseeing Eye
 3. The Aeons
 4. Red Flame
 5. L.V.X.
 6. In Silence
 7. The Law
 8. Thelema

Merciful Nuns on:

 • Artaud Seth
 • Jón
 • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä joulukuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 50 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.