Gootti.net

Mikseri.net:in viikon biisivalinta: Pedon Loitsu

  • Julkaistu maanantaina 08.05.2006

Pedon Loitsu Fantasiametallia soittava Kivimetsän Druidi (www.kivimetsandruidi.com) loistaa tällä hetkellä viikon biisivalintana Mikseri.net-sivustolla kappaleellaan Pedon Loitsu. Mikseri.net tunnetaan Suomen suurimpana vapaan musiikin jakamiseen erikoistuneena sivustona, jonne musiikkiartistit voivat lähettää kappaleitaan käyttäjien kuunneltavaksi.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä toukokuuta 2006 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.