Gootti.net

Ministry: "From Beer To Eternity"

  • Julkaistu keskiviikkona 14.08.2013
  • Avainsanat:

Piirros miehestä pitämässä suuressa verkossa ihmisiä, naisia lähinnä. Kuvan yläosassa Ministry-logo.Julkaistaan 6.9.2013

Yhdysvaltalainen Ministry miettii seuraavan albuminsa julkaisua. Jos suunnitelmiin ei ole muutoksia, albumi ilmestyy 6.9. nimellä "From Beer to Eternity". Se on seuraaja viime vuoden maaliskuussa julkaistulle "Relapse"-lätylle, jonka jälkeen Ministryn joukkio lähti maailmankiertueelle. Bändi kertoi maaliskuussa 2013 keulahahmonsa Al Jourgensenin suulla lopettavansa toimintansa — jälleen kerran. Jourgensen ei halua jatkaa musiikin tekemistä ilman kitaristiaan Mike Scacciaa. Scaccia menehtyi joulukuussa 2012 esiintymislavalla saamaansa sydänkohtaukseen esiinnyttyään kakkosbändinsä Rigor Mortisin kanssa.

Ministryn keulahahmo Al Jourgensen kertoi Scaccian kuoleman jälkeen lukkiutuneensa studioon ja hioneen siellä bändin yhdessä tekemät biisit bändin uran viimeiseksi ja parhaaksi äänitteeksi. Muusikko on vakuuttunut siitä, että "From Beer to Eternity" jää Ministryn viimeiseksi studioalbumiksi. Sen soittolistan yksityiskohtia ei vielä ole kerrottu julkisuuteen.

Ministry on:

  • Al Jourgensen (laulu, kosketinsoittimet, kitara, basso ja rummut)
  • John Bechdel (kosketinsoittimet)
  • Sin Quirin (kitarat ja basso)
  • Casey Orr (basso ja kosketinsoittimet)
  • Aaron Rossi (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä elokuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.