Gootti.net

Ministryltä "Undercover"-kokoelma

 • Julkaistu sunnuntaina 03.10.2010
 • Avainsanat:

"Undercover"-albumin etukannessa James Bond -tyyylinen kuva, jossa rihlatun piipun päässä näkyy mies puku päällä keikaroimassa. Vasemmassa alakulmassa lukee punaisella Ministry ja "Co-conspirators Undercover".Julkaistaan 4.10.2010

Yhdysvaltalaisen Al Jourgensenin masinoima Ministry uutisoi julkaisevansa maanantaina 4. lokakuuta "Undercover"-kokoelman. Se on omalaatuinen 13 biisistä koostuva kiekko, jossa kuullaan yhtyeeltä viime vuosien tunnetuimpien biisien lisäksi läjä covereita ja uudistettuja versioita vanhoista biiseistä. Levyllä kuullaan muun muassa vuoden 2010 versio biisistä "Every Day Is Halloween" ja "N.W.O." sekä "Jesus Built My Hotrod". Jourgensenin 1980-luvun alussa perustama Ministry on urallaan luonut kevyttä syntikkapoppia, metallimusiikkia ja rockia. Ministryltä ilmestyi elokuussa kokoelma-albumi "Mixxxes of the Mole". Se ilmestyi Jourgensenin oman 13th Planet Recordsin kautta, kuten monet muutkin bändin levyt vuodesta 2005 alkaen, jolla mies perusti levy-yhtiönsä.

13th Planet Records juhlistaa Halloweenina 5. toimintavuoden saavuttamista. Lokakuussa Al Jourgensen viettää 52. syntymäpäiväänsä. Näiden syntymäjuhlien johdosta kaikki levy-yhtiön levyt sen nettikaupassa myydään alennettuun hintaan niin kauan kuin tuotteita riittää. Nettikaupassa kaupustellaan erikoisuutena Jourgensenin nimikirjoituksella varustettuja julisteita. Mies on rustannut 113 julisteeseen nimikirjoituksensa.

"Undercover"-kokoelman kappaleet:

 1. Iron Man
 2. Stranglehold
 3. N.W.O.
 4. Stigmata
 5. Purple Haze
 6. Paranoid
 7. Thunderstruck
 8. Sharp Dressed Man
 9. Jesus Built My Hotrod
 10. Rehab
 11. Every Day Is Halloween
 12. Paint It Black
 13. Kyber Pass

Ministry on:

 • Al Jourgensen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä lokakuuta 2010 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.