Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Miss FD: "Infatuated"

  • Julkaistu torstaina 26.01.2012
  • Avainsanat:

"Infatuated"-singlen etukannessa vaaleahiuksinen ja mustaan leninkiin pukeutunut nainen, jonka alla lukee Miss FD ja oikeassa alakulmassa "Infatuated".Julkaistiin 25.1.2012

Yhdysvaltalainen dark electro -artisti Miss FD (www.missfd.com) julkaisi digitaalisesti viimeisimmän albuminsa musiikillisesta tyylistä poikkeavan "Infatuated"-singlen. Rokkia ja elektronisen musiikin aineksia yhdistelevässä lohkaisussa kuullaan kitaristina Robert Dantea naisartistin lauluäänen seassa. Biisi on laitettu tilattavaksi esimerkiksi Amazon.comiin, MP3:een ja iTunesiin, FiXT:hen sekä muihin nettimusiikkikauppoihin. "Infatuated" on esimakua artistin tulevalta levyjulkaisulta, josta tulee seuraaja viime vuoden helmikuussa ilmestyneelle "Love Never Dies" -kiekolle.

Miss FD on Yhdysvaltojen Floridasta käsin toimiva muusikko, joka levytti uransa ensimmäisen albumin vuonna 2010 ja julkaisi sen Quantum Release Recordsin nimissä. Sama levy-yhtiö auttoi myös edellisen, 14. helmikuuta 2011 julkaistun, "Love Never Dies" -albumin esille tuomisessa.

Marraskuussa 2011 nainen laski nettiin katsottavaksi goottihenkisen musiikkivideon "Moment of Fade" -biisiin. Adam Alvarezin ohjaama klippi kuvattiin artistin kotiseudulla useissa eri kohteissa. Videon ohjannut Alvarez on aikaisemminkin tehnyt samoissa merkeissä yhteistyötä Miss FD:n kanssa, sillä vasta lokakuussa 2011 Alvarez osallistui singlebiisiin "Love Magick" loihditun musiikkivideon toteuttamiseen.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä tammikuuta 2012 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 83 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.