Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Miss FD julkaisi "Moment of Fade" -musiikkivideon

  • Julkaistu perjantaina 25.11.2011
  • Avainsanat:

Valokuva goottihenkiseen asuun sonnustautuneesta Miss FD:stä, jolla tulipunaiset hiukset.Kuvassa Miss FD

Yhdysvaltalainen naisartisti Miss FD (www.missfd.com) laittoi nettiin katsottavaksi uuden musiikkivideon tuoreimmalta "Love Never Dies" -albumiltaan. Tällä kertaa on katseluvuorossa kappaleeseen "Moment of Fade" kuvattu goottihenkinen tarina, jonka videoksi puki Adam Alvarez. Sama mies ohjasi myös edellisen Miss FD:n videoklipin, kappaleeseen "Love Magick" luodun Halloween-teeman filmin. Uusi video kuvattiin eri puolilla Floridan Miamia. Tiedotteessa artisti katsoo, että valon ja pimeyden välinen kontrasti sopii hyvin tämän biisin ja koko albumin tunnelmaan.

"Love Never Dies" -levyn voi tilata suoraan Miss FD:n nettisivuilla sijaitsevasta nettikaupasta ja useista nettikaupoista, kuten Amazonista, sekä digitaalisesti yleisimmistä musiikkipuodeista.

"Love Magick" ilmestyi Halloweenin aikaan singlenä artistin viimeisimmältä albumilta. Sitä ennen nainen valmisti videon elokuussa. Tuolloin esiin tuotiin "Negaverse", neljän minuutin mittainen elektronisen musiikin annos.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä marraskuuta 2011 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 49 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.