Gootti.net

Mnemonic: "Denkmodell"

 • Julkaistu torstaina 21.01.2010
 • Avainsanat:

Valokuva valkoisesta taustasta, jonka vasemmassa laidassa näkyy puolikas kangaspäällysteisestä sohvasta. Sohvan oikealla puolella jalan juuressa lukee pienellä mustalla präntillä Mnemonicin ja albumin "Denkmodell" nimi.Julkaistiin 31.10.2009

Saksan Mnemonic (www.hightools.de) julkaisi loppuvuodesta 2009 uusimman pitkäsoittonsa levystä "Denkmodell", josta sana suurelle maailmalle ehti kiiriä vasta pitkän viiveen jälkeen. Yhtyeen neljäs studiosoitto on lähes kolmen vuoden pituisen tauon jälkeen ilmestynyt elektronista musiikkia sisältävä kokonaisuus. Yhteensä 11 biisiä sisältävä teos on saksalaisyhtyeen aikaisempaa tuotantoa hiotumpaa ja rentouttavampaa. Mnemonicin "Denkmodell" on seuraaja Alfa Matrixin kautta julkaistuille ensimmäisille levyille "Identifikationsstörung" ja sitä seuranneelle "Konstruktive Vergangenheitsbewältigung". Niitä seurasi bändin järjestyksessä kolmas täyspitkä, "Monokultur", jonka julkaisi ranskalainen M-Tronic. Uusimman albumin julkaisusta vastasi Halbsicht Records.

Mnemonicin kaksikko tarjoaa levy-yhtiönsä Halbsichtin nettisivuilla useita näytebiisejä uusimmalta albumiltaan. Näytetiedostoja on pakettu myös bändin omille MySpace-sivuille. Yhtyeen uusimman albumin soittolistalla kuultavista kappaleista kertyy soittoaikaa noin tunnin ajaksi. Albumin kansitaiteesta ja valokuvauksesta on kiittäminen Qasotia.

"Denkmodell"-albumin kappaleet:

 1. Denkmodell
 2. Stille Tage
 3. Die Kunst des Schweigens
 4. Lautlos
 5. Entdeckung der Einsamkeit
 6. Ein Hauch von Poesie
 7. Im Augenblick
 8. Lichtblick
 9. Phlegma
 10. Ein Ich aus Glas
 11. Tuchfßhlung

Mnemonic on:

 • Michael Belletz
 • Sebastian Schulz

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä tammikuuta 2010 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.