Gootti.net

Mulphia: "Pereat!"

 • Julkaistu perjantaina 13.04.2012
 • Avainsanat:

Mulphian logo kuvan yläosassa valkoisella värillä. Sen alla lukee goottifontilla "Pereat!" ja kuvan tausta on tummanharmaa. Sen päälle sijoitettu maailman valtiot verenpunaisella värillä.Julkaistaan 16.4.2012

Tsekkiläinen dark electro -yhtye Mulphia (www.mulphia.net) tulee julkaisemaan 16. päivä kuluvaa kuukautta "Pereat!"-nimisen studiolätyn. Advoxya Recordsin avulla julkaistava kiekko sisältää 66 minuuttia sellaista musiikkia, joka myyntipuheiden mukaan on tanssittavien aaltojen ulkopuolelle jäävää synkistelyä, ja johon 90 prosenttia muista moderneista bändeistä tekoverineen ja kaasunaamareineen ei pysty. Mulphian edellinen studiokiekko on vuoden 2009 "Wartorn". Sen, kuten muitakin bändin levytyksiä, voi tilata Advoxyan nettikaupasta.

"Pereat!" lienee Mulphian lähes vuosikymmen sitten lyhennettynä huonolaatuisena digiversiona julkaiseman kiekon uusintapainos. Advoxya Recordsin mukaan se on ottanut asiakseen viilata Mulphian vanhaa tuotantoa uuteen uskoon ja tarjota niistä täysin uudelleen masteroituja versioita.

"Pereat!"-albumin kappaleet:

 1. No End In Sin (prologue).
 2. Pray.
 3. Yaatcha.
 4. Devour.
 5. Realize Dream.
 6. Monsters.
 7. Disaster.
 8. Neuralstorm (v. 2).
 9. Solitude.
 10. Go Deep.
 11. Not Enough.
 12. Blood Veil.
 13. Pereat!
 14. To The End With Sin (Epilogue).

Mulphia on:

 • mulpHia

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä huhtikuuta 2012 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.