Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Nachtmahr: "Alle Lust Will Ewigkeit"

 • Julkaistu lauantaina 20.06.2009
 • Avainsanat:

Nachtmahrin albumin "Alle Lust Will Ewigkeit" etukannessa koppalakkipäinen nainen, jolal musta univormu ja pistooli kädessä, keikistelee tummanpunaista taustaa vasten. Taustalla naisen takana yhtyeen logo ja kuvan etualalla alaosassa albumin nimi.Julkaistaan 31.7.2009

Wieniläinen Thomas Rainer julkaisee Nachtmahr-projektinsa nimissä 31.7.2009 albuminsa "Alle Lust Will Ewigkeit" saksalaisen levy-yhtiö Trisol Music Groupin kautta. L‘âme Immortellen riveissäkin soittava Rainer tarjoaa Nachtmahrillaan jyskyttävää EBM:ää käärittynä varsin militaristiseen pakettiin. Albumin 11 biisiä sisältävät sellaisia kappaleita kuin "War on the Dancefloor", "Sklave", "Vendetta" ja "Code:Red". Idean albumin nimeen Rainer lainasi filosofi Friedrich Nietzscheltä. Ennen tätä albumia itävaltalaisyhtye julkaisi syyskuussa 2008 EP-levyn "Katharsis". Saman vuoden kesäkuussa yhtyeen debyyttialbumi "Feuer Frei!" julkaistiin.

"Alle Lust Will Ewigkeit" -albumin kappaleet:

 1. Alle Lust Will Ewigkeit
 2. Code:Red
 3. Tanzdiktator
 4. Klingen
 5. Sklave
 6. Vendetta
 7. Alpha/Omega
 8. Weil Ich’s Kann!
 9. Träume
 10. War on the Dancefloor
 11. Mörder

Nachtmahrin tuotantoa voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilta, jonne sijoitettuun musiikkisoittimeen on laitettu kuunneltavaksi sellaisia biisejä kuin "Unsterblic", "Ein Spiel", "BoomBoomBoom", "Schwarzflug", "Katharsis" ja "Nachtmahr".

Yhtye esiintyy kesällä ympäri Yhdysvaltoja. Heinäkuun aikana yhtye nähdään USA:n Floridassa, Georgiassa, Virginiassa, Washington DC:ssä ja New Jerseyssä. Elokuussa Nachtmahr soittaa Saksan Hildesheimissä vietettävän M’era Luna Festivalin lavalla ja 26. syyskuuta Saksan Lahrissa Dark Dance Treffenissä. Lokakuussa Thomas Rainerin bändiprojekti on kutsuttu soittelemaan Ateenaan Second Skin Clubin tiloihin.

Nachtmahr on:

 • Thomas Rainer

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä kesäkuuta 2009 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 115 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.