Gootti.net

Nachtmahr: "Feindbild"

 • Julkaistu perjantaina 03.01.2014
 • Avainsanat:

Piirros suuresta kivipaasien reunastamasta portista, jonka edessä animehahmo seisoo asennossa.Julkaistaan 14.2.2014

Saksalainen industrial-bändi Nachtmahr, jonka studiokokoonpanoon kuuluu vain Thomas Rainer ja neljä muuta muusikkoa live-esiintymisissä, tiedottaa tuovansa uutta musiikkia kuunneltavaksi helmikuussa. Bändiltä ilmestyy "Feindbild"-niminen äänite Out of Line Musicin kautta 14.2. Sen avaa tanssilattioille suunnattu, osuvasti nimetty "Wir sind zurück". Nachtmahr tekee albumistaan 2000 kopion ensipainoksen. Se ilmestyy kirjaa muistuttavana pakettina ja sisältää albumilevyn lisäksi 36-sivuisen sarjakuvalehden kooltaan 17×25 senttimetriä.

Nachtmahr lähtee albumin ilmestymisen aikoihin kiertämään hetkeksi Eurooppaa ja siirtyy sen jälkeen Yhdysvaltoihin, jossa se soittaa kourallisen keikkoja ennen kuin yhtye saapuu Ruotsiin, Tukholmaan, esiintyäkseen siellä 25. huhtikuuta.

"Feindbild"-albumin kappaleet:

 1. Wir sind zurück
 2. Dämon
 3. I hate Berlin (feat. Frl. Plastique)
 4. Die Fahnen unserer Väter
 5. Chaos
 6. Parasit
 7. Feindbild
 8. Stehend sterben
 9. Liebst du mich?
 10. The Torch
 11. Wache

Nachtmahr on:

 • Thomas Rainer

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä tammikuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.