Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Orchestral Manoeuvres In The Dark: "The Punishment of Luxury"

Mustaa taustaa vasten virityskuvaa muistuttava läjä värejä ja viivoja, joista muodostuu ihmisen kasvojen sivuprofiilit.Julkaistaan 1.9.2017

OMD:n uusi albumi on 1. syyskuuta julkaistava "The Punishment of Luxury". Se on tilattavissa ennakkoon yhtyeen nettikaupasta sellasiella tarjouksella, että ennakkotilaaja saa oitis kuunneltavakseen uuden kappaleen "La Mitrailleuse" ja loput raidoista syyskuun ensimmäisenä. Bändi lähtee kiertämään Brittein saaria tukeakseen uuden albuminsa sanoman leviämistä. Muualle Eurooppaan Orchestral Manoeuvres In the Dark lähtee marraskuun lopussa.

"The Punishment of Luxury" tulee olemaan OMD:n 13. studioalbumi ja seuraaja vuoden 2013 "English Electric" -kiekolle. Albumin ensimmäinen single on "Isotype". Se ilmestyi toukokuun lopussa digitaalisesti.

"The Punishment of Luxury" -albumin kappaleet:

 1. The Punishment of Luxury
 2. Isotype
 3. One More Time
 4. Precision & Decay
 5. As We Open, So We Close
 6. What Have We Done
 7. Robot Man
 8. Art Eats Art
 9. Kiss Kiss Kiss Bang Bang Bang
 10. La Mitrailleuse
 11. Ghost Star
 12. The View From Here

Orchestral Manoeuvres In The Dark on:

 • Andy McCluskey (laulu, basso ja kosketinsoittimet)
 • Paul Humphreys (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Martin Cooper (kosketinsoittimet ja saksofoni)
 • Stuart Kerhsaw (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 97 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.