Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

PIG: "Swine & Punishment"

 • Julkaistu torstaina 02.03.2017
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten Pig-logo kuvan yläosassa ja alaosassa lukee teräksenharmaalla "Swine & Punishment".Julkaistaan 5.5.2017

Industrial-yhtye PIG soittaa maaliskuussa useita keikkoja Britanniassa norjalaisen Mortiisin kanssa. Kiertueen nimi on sama kuin toukokuun 5. päivä julkaistavan remix-kokoelmankin: "Swine & Punishment". Kokoelmalevyllä kuullaan remixejä eri yhtyeiltä, kuten Skoldilta, Andruid Lustilta, Pull Out Kingsiltä ja London After Midnightiolta. Mukana on myös PIGin esittämä "Violence"-biisi. Sitä ei ole aikaisemmin kuultu kuin vinyylillä.

PIG-projektin vuonna 1988 aloittanut englantilaismuusikko Raymond Watts oli KMFDM:n jäsen sen alkuaikoina.

"Swine & Punishment" -albumin kappaleet:

 1. Viva Evil (Oumi Kapila Rmx)
 2. Found In Filth (Pull Out Kings Rmx)
 3. The Diamond Sinners (Skold Rmx)
 4. The Fly Upon The Pin (Android Lust Rmx)
 5. Viva Evil (Inertia Rmx)
 6. The Diamond Sinners (Indradevi Rmx)
 7. Viva Evil (Mortiis Rmx)
 8. The Fly Upon The Pin (St. Gregory Rmx)
 9. The Diamond Sinners (London After Midnight Rmx)
 10. Found In Filth (Mc Lord Of The Flies Rmx)
 11. The Diamond Sinners (Kanga Rmx)
 12. Drugzilla (Dubzilla Mix)
 13. The Diamond Sinners (Tweaker Rmx)
 14. Viva Evil (Swine Haze Rmx)
 15. Violence

PIG on:

 • Raymond Watts
 • En Esch
 • Guenter Schulz
 • Z. Marr
 • Galen Waling

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä maaliskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 111 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.