Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Pig: "The Gospel"

 • Julkaistu sunnuntaina 03.07.2016
 • Avainsanat:

Tummanharmaata taustaa vasten Pig-logo kuvan yläosassa koristeellisesti timantinmuotoisen laatan päällä.Julkaistaan 9.9.2016

Raymond Wattsin ytimekkäästi nimetty post industrial -yhtye Pig hyödyntää Metropolis Recordsia seuraavan studioalbuminsa julkaisemisessa. Syyskuun yhdeksäntenä CD:nä ja LP:nä julkaistavalla "The Gospel" -albumilla kuullaan yhdeksän biisiä. Watts on tehnyt musiikkia kasariluvun alusta lähtien. Hänen soitantaansa on kuultu esimerkiksi KMFDM:n uran alkuaikoina, sillä hän on toiminut sen jäsenenä vuosina 1984–1988 ja ajoittain myös sen jälkeen.

Pig lähtee kiertämään Pohjois-Amerikkaa syksyllä. Kiertue sisältää syys–lokakuuksi keikkoja sekä Kanadassa että Yhdysvalloissa.

"The Gospel" -albumin kappaleet:

 1. Diamond Sinners
 2. Found In Filth
 3. Toleration Or Truth
 4. Drugzilla
 5. Missing The Mainline
 6. Viva Evil
 7. Saturated
 8. The Fly Upon The Pin
 9. I’m So Wrong
 10. Mercy Murder
 11. Make Yourself Deny

Pig on:

 • Raymond Watts

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä heinäkuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 55 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.