Gootti.net

Possible Spacelta uutta kosmista industrialia

Possible Spacen kolmannen levyn nimi on "Sopdet" — Sirius-tähden muinaisegyptiläinen nimi. "Sopdet" on teemalevy, joka kertoo maassa tuhansia vuosia viettäneen avaruusolennon eksistentiaalisesta kriisistä. Inspiraationa ovat toimineet Erich von Dänikenin kirjat muinaisista avaruusolennoista.

Possible Space kutsuu musiikkiaan kosmiseksi industrialiksi. Vaikutteita on tullut Laibachin tyyppisiltä industrial-bändeiltä sekä monesta muusta suunnasta, esimerkiksi goottimusiikista ja avaruusrockista. Soundit ovat elektronisia ja lauluosat melodisia. Musiikki on ajoittain dramaattista, ajoittain taas leijailevaa.

Yhtyeen tuotantoon voi tutustua esimerkiksi sen BandCamp-sivulla, jossa on useita näytebiisejä 18. heinäkuuta ilmestyneeltä omakustannekiekolta, kuten myös aikaisemmilta nauhoitteilta. Possible Spacelta valmistui loppuvuodesta 2016 kahdeksan biisin pituinen "The Years of Wandering".

Ainoa Possible Spacen pysyvä jäsen on turkulainen Robert Storm. Live-kokoonpanossa on lisäksi koneenkäyttäjä ja ajoittain muita jäseniä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä heinäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.