Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Project Pitchfork: "Wonderland / One Million Faces"

Tummanpunaista taustaa vasten kaksi kalpeaa kalloa ja niiden yllä mustalla Project Pitchforkin logo.Julkaistaan 24.6.2016

Peter Spillesin dark electro -yhtye Project Pitchfork julkaisi levyn "Wonderland & One Million Faces" alun alkaen vain digitaalisessa muodossa. Sen jälkeen kun fanit olivat kylliksi ruinanneet siitä CD-painosta, Project Pitchfork julkaisi sen siinä muodossa vuonna 2007. Kesäkuussa se julkaistaan uudelleen masteroituna ja laajennettuna CD:nä Trisol Music Groupin kautta. Tällä tavoin yhtye haluaa juhlistaa 25-vuotista uraansa.

"Wonderland / One MIllion Faces" -levyn keräilijöille suunnattua painosta voi tilata vain ennakkoon 6.6. mennessä yhtyeen nettisivuilla sijaitsevasta verkkokaupasta hintaan 34,99 euroa. Se toimitetaan 24.6. Normaalit "Wonderland / One Million Faces" -CD:t postitetaan 26.6.

Pitkän uransa juhlistamiseksi Project Pitchforkin sakki kiertää Eurooppaa syys–joulukuussa 25 Jahre Jubiläums Tour 2016 -kiertueen nimissä. Se kattaa toistaiseksi esiintymisiä vain yhtyeen kotimaassa Saksassa. Kiertueella kulkee mukana Reaper ja Ext!ze.

"Wonderland / One Million Faces" -levyn kappaleet:

  1. One Million Faces RMX
  2. Ouverture
  3. Wonderland
  4. Résumé
  5. Research
  6. Consequence
  7. One Million Faces

Project Pitchfork on:

  • Peter Spilles
  • Dirk Scheuber
  • Jürgen Jansen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä huhtikuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 93 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.