Gootti.net

Proyecto Crisis: "Made in Chile"

Proyecto Crisiksen albumin "Made in Chile" etukannessa tietokoneella piirretyt kaksi ihmistä, joista oikean laidan mies irvistelee ja vasemman klaidan nainen katselee tyynesti eteensä. Kuva on pääosin harmaasävyinen, mutta siinä myös neonsinistä vJulkaistaan 28.2.2009

Chilen Santiagosta käsin operoiva Proyecto Crisis (www.proyectocrisis.cl) julkaisee annoksen elektronista musiikkia, jossa on aistittavissa vaikutteita Das Ichin, Nitzer Ebbin ja Suicide Commandon tyylistä, levy-yhtiö DSBP Recordsin kautta. Opus on ennakkotilattavissa levymerkin nettisivujen välityksellä, mutta se julkaistaan virallisesti vasta kuluvan kuukauden viimeisenä päivänä. DSBP hehkuttaa suojattinsa, joka on Felipe Alarcónin sooloprojekti, tarjoavan musiikkia niiltä mailta, joissa kansallinen katkeruus ja vallan hyväksikäyttö ovat arkipäivää. Alarcón on ladannut debyyttialbumilleen 18 biisiä. Kappaleiden joukossa on remix-versiot La-X:ltä, Die Brautilta, Say Just Wordsilta, Destruction Blitzkriegiltä ja Menschdefektiltä.

Proyecto Crisis kertoo tarjoavansa ensimmäisellä albumillaan espanjaksi laulettuja kappaleita. Omien kappaleiden lisäksi yhtyeen albumilla kuullaan remix-biisejä lukuisilta saman kastin toimijoilta. Kolmesta kiekon kappaleesta laskettiin hiljattain Internetiin ilmaiseksi ladattavat demoversiot. Kappaleet voit ladata levy-yhtiön nettisivuilta.

"Made in Chile" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Sobras al Pueblo
 3. Alta Densidad
 4. American Scandals
 5. Maltratados por Libertad
 6. Sueos Robados
 7. Fuck Your Fate
 8. Maldito Nio
 9. La Traicin
 10. No Human Survives
 11. Conscious Is Destroyed
 12. No Insistas Mas
 13. Guierra
 14. Alta Densidad (LA-X-remix)
 15. Conscious Is Destroyed (Die Braut -remix)
 16. No Human Survives (Say Just Words -remix)
 17. No Somos Ciegos (Mensch Defekt -remix)
 18. Guerra (Nightmare Mix by Destruction Blitzkrieg)

Proyecto Crisis on:

 • Felipe Alarcón (laulu, sanoitukset ja sekvenssit)

Felipe päätti ryhtyä luomaan musiikkia vuoden 2004 puolella perustamansa sooloprojektin nimissä. Hän otti pian seurakseen Proyecto Crisiksen kokoonpanoon naislaulajaksi Mariano Lopezin. Kaksikko ryhtyi tekemään sellaisia jytkeitä, jotka edustavat EBM:n ja dark electron karumpaa puolta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä helmikuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.