Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Public Domain Resource: "Dead Surface"

Valokuvakokoelma. Kuvan yläosassa lukee mustaa taustaa vasten valkoisella Public Domain Resource ja alaosassa mustaa vasten punaisella "Dead Surface".Julkaistaan 15.11.2013

Italialainen musiikkiprojekti Public Domain Resource aloitti toimintansa edellisvuoden elokuussa Pietro Oliverin sooloprojektina. Sen jälkeen kun mies oli julkaissut hajabiisejä erilaisilla nettisivustoilla, kuten Soundclick.comissa, jossa biisi "Under the Ground" sai runsaasti huomiota, Ugo Crescini lyöttäytyi Oliverin seuraan. Bändi solmi sen jälkeen levytyssopimuksen Space Race Recordsin kanssa ja marraskuussa levy-yhtiö tuo esiin Public Domain Resourcen debyyttialbumin "Dead Surface".

"Dead Surface" sisältää 15 biisiä. Ne tullaan julkaisemaan italialaisen Space Race Recordsin kautta ja levy julkaistaan myös digitaalisesti App Storessa sekä Amazonin nettimusiikkipuolella.

"Dead Surface" -albumin kappaleet:

 1. Ideals
 2. Red Lines
 3. Under the Ground
 4. Dead Surface
 5. Fiat Lux
 6. Negative Fields
 7. Always Prey for Them — The Reich’s Station
 8. Nemesis – The Third Day
 9. Mishima San
 10. Your Blood Is Mine
 11. The Hang
 12. The Second Day
 13. Red Lines (TourdeForce remix)
 14. Under the Ground (Retrogramme remix)
 15. Mishima San (Magnetic Fields edit)

Public Domain Resource on:

 • Pietro Giovanni Oliveri
 • Ugo Crescini

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä lokakuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 85 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Public Domain Resource: "Dead Surface" on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Johnathan Miller Smithson 09. päivä marraskuuta 2013

Great album for people who like intelligent and classy electro-synthpop.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.