Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Rabia Sorda: "Eye M The Blacksheep"

Raboa Sordan seuraavan EP-levyn "Eye M The Blacksheep" kansitaiteessa näkyy luurankomainen olento, jolla hehkuvat silmät ja kuihtuneet käsivarret.Julkaistaan 30.11.2012

Meksikolaisen Erk Aicragin sivuprojekti Rabia Sorda (www.rabiasorda.com) julkisti maaliskuun alussa tupla-CD:nä uusintapainoksen aikaisemmista albumeistaan ja antoi julkaisulle nimeksi "The Art Of Killing Silence". Nyt saksalainen Out of Line Music valmistautuu tuomaan sille seuraajan EP-levystä "Eye M The Blacksheep". Se ilmestyy marraskuun viimeisenä päivänä täytettynä useilla eri versioilla levyn nimikkokappaleesta. Remixejä levylle ovat tehneet Officers, Pankow, Lord of the Lost ja Absolute Body Control. Mukana on Rabia Sordan tulkinta Joy Divisionin klassikosta "She’s Lost Control". Tämä on esimakua tulevasta, Rabia Sordan tulevasta studioalbumista.

Hocicossa toimiva vokalisti Erk Aicrag tarjoaa tällä EP-julkaisullaan elektronista musiikkia, rokkia, new wavea, punkin aineksia.

"Eye M The Blacksheep" -EP:n kappaleet:

 1. Eye M The Blacksheep
 2. Father
 3. Eye M The Blacksheep (Lord Of The Lost Remix by Chris Harms & Corvin Bahn)
 4. Eye M The Blacksheep (Pankow remix)
 5. She’s Lost Control (and me too)
 6. Eye M The Blacksheep (Absolute Body Control Remix)
 7. Eye M The Blacksheep (Kuroshio Pitch Black remix)
 8. Eye M The Blacksheep (Officers Remix)

Vaikka Rabia Sorda on Erk Aicragin sooloprojekti, jossa hän säveltää ja sanoittaa biisit, mies käyttää ylimääräisinä käsipareina Jeansia rumpalin ja Grigory Feiliä kosketinsoittajan hommissa. Bändi on toiminut vuodesta 2003 lähtien.

Rabia Sorda on:

 • Erk Aicrag (laulu ja soittimet)
 • Grigory Feil (kosketinsoittimet)
 • Jeans (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä lokakuuta 2012 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 127 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.