Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Rabia Sorda: "Hotel Suicide"

Rabia Sordan logo vasemmassa yläkulmassa. Kuvassa näkyy avaimenreiän läpi mies, joka pitää sormeaan suunsa edessä.Julkaistaan 29.11.2013

Saksan Out of Line Music tulee julkaisemaan Erk Aicragin johtaman Rabia Sordan seuraavan studioalbumin. "Hotel Suicide" -levyn ilmestymistä juhlistetaan ennakkoon Helsingissä Syn/\psi-klubin yhteydessä 16.11.2013. Illanvietto järjestetään Ravintolalaiva Väiskissä, osoitteessa Hakaniemenranta 11. Rabia Sorda julkaisi aikaisemmin lokakuussa "DEAF"-videoklipin teaserin esittelemään uuden albumin musiikillista tyyliä ja tunnelmaa.

Lokakuun alussa Meksikosta kotoisin oleva Rabia Sorda tiedotti joutuvansa logististen ongelmien vuoksi perumaan kiertueensa Britanniassa. Yhtye soittaa kiertueen perumisesta, tai lykkäämisestä, huolimatta 2.11. Whitby Gothic Weekendissä ja aivan marraskuun lopussa myös Lontoossa.

Rabia Sorda on:

  • Erk Aicrag (laulu ja musiikki)
  • Jeans (rummut)
  • Grigory Feil (kitarat, kosketinsoittimet ja lyömäsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä lokakuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 51 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.