Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Rabia Sorda: "King Of The Underground"

Valkoista taustaa vasten koristeellinen kruunu, jota kantaa ihmisen pääkallo vailla alaleukaa. Kuvan vasemmassa yläkulmassa on Rabia Sordan logo.Julkaistaan 3.6.2016

Rabia Sorda julkaisee 3. kesäkuuta 999 kappaleen käsin numeroidun CD-painoksen "King Of The Wasteland" -MCD:stä. Samana päivänä kuin kuvassa näkyvä levy ilmestyy, ja toki sen jälkeisinä päivinäkin, meksikolaisyhtye osallistuu Combichristin, Filterin sekä Lord Of The Lostin seurassa Euroopan kiertämiseen. Hocicon keulahahmon Erk A icragin johtama Rabia Sorda yhdistelee musiikissaan hard electron ja punkin, rockin sek äindustrialin aineksia. Niitä yhdistellään singlekappaleen "King Of The Underground" lisäksi niin sanotussa B-puolen biisissä "Monster". MCD sisältää lisäksi kumpaisestakin remixit.

Rabia Sordan toistaiseksi uusin albumi on marraskuussa 2013 julkaistu "Hotel Suicide". Siitä tehtiin ensipainos, jonka bonuslevy on nimeltään "Room 13" ja joka sisältää aikaisemmin julkaisemattomia remixejä. Niitä tekivät mm. saksalainen Ost+Front ja virolainen Forgotten Sunrise.

"King Of The Underground" -MCD:n kappaleet:

  1. King of The Wasteland
  2. Monster
  3. King of The Wasteland (Feil Version)
  4. Monster (Remixed by Practice)
  5. King of The Wasteland (Remixed by Shaârghot, Feat ClemX)

Rabia Sorda on:

  • Erk Aicrag (musiikki ja sanoitukset)
  • Marcus Engel (kitarat, kosketinsoittimet ja lyömäsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä toukokuuta 2016 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 85 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.