Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Rabia Sordalta albumi kesällä

Voimakaskontrastinen valokuav irokeesipäisestä miehestä, jolla mustat nahkavaatteet ja kalpeat kasvot. Hän istuu vaaleata taustaa vasten valokuvassa, jonka värisävyt ruskeat ja tummat.Kuvassa Erk Aicrag

Meksikolainen Rabia Sorda (www.rabiasorda.com) luo tällä hetkellä uutta musiikkia, sillä yhden miehen yhtye haluaa julkaista kiekon vielä kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon puolella. Erk Aicragin sooloprojekti Rabia Sordan levy julkaistaan Out of Linen kautta. Levymerkki hehkuttaa uuden kiekon tulevan olemaan musiikillisesti vieläkin mielipuolisempi kuin debyyttialbumin "Métodos del Caos". Esikoisalbumin ilmestymisestä on kulunut jo kaksi vuotta.

Erk Aicrag, eli Erik Garcia, on tullut vuosien varrella tunnetuksi elektronisen musiikin piireissä Hocico-nimisen rytmiryhmän kautta. Aicrag on Hocicon säveltäjä ja laulaja.

Rabia Sordan kappale "Things Never Were" julkaistiin 16.2.2007 levymerkki Out of Linen kokoelmalevyllä "Machineries of Joy 4". Kyseistä kappaletta ei kuulla millään muulla äänitteellä.

"Métodos del Caos" -albumin kappaleet:

 1. Los Métodos
 2. Walking On Nails
 3. Save Me From My Curse
 4. What U Get Is What U See
 5. Voices At 4 A.M.
 6. Misery
 7. The Shape Of A Name
 8. Methods Of Chaos
 9. Breaking Through
 10. Insurrection
 11. Our Land
 12. Cantos De Violencia
 13. El Caos

Rabia Sorda on:

 • Erk Aicrag (musiikki ja sanoitukset)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä tammikuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 78 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.