Gootti.net

Red Storm: "Alert"

 • Julkaistu lauantaina 19.03.2016
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten teräviä piikkejä täynnä oleva rinkula, jonka alla lukee valkoisella "Red" tikkukirjaimin ja sen alla on Red Stormin logo.Julkaistaan 8.4.2016

Puolan Red Storm julkaisi huhtikuussa Echozonen kautta ilmestyvän "Red"-albuminsa ensimmäiseksi esittelykappaleeksi biisin "Famous". Se julkaistiin 11. helmikuuta. Albumin tuottamiseen osallistui chileläinen Ivan Munoz sekä This Mortal Coilin toinen perustajajäsen John Fryer. Red Storm solmi viime vuoden lokakuussa levytyssopimuksen saksalaisen Echozone-levymerkin kanssa. Sen kautta on vuosien varrella julkaistu The Missionin, Ikonin, Wayne Husseyn ja muiden lättyjä.

Red Storm on puolalaisen Agnieszka Leśnan uusi yhtye. Se alkoi ottaa muotoaan vuosi sitten. Yhtyeen nimi viittaa siihen millä tavalla Desdemonan kanssa M’Era Luna Festivalissa esiintynyttä Leśnaa kuvailtiin erään toimittajan toimesta.

"Alert"-albumin kappaleet:

 1. Control
 2. Love Is A Pain
 3. Famous
 4. Everything
 5. The One
 6. Mood
 7. Anymore
 8. High
 9. Red Storm
 10. Lovely

Red Storm on:

 • Agnieszka Leśna (laulu)
 • Szymon Świerczyński (kitarat)
 • Jarosław Malicki (basso)
 • Hubert Heyn (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä maaliskuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.