Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

"Resistanz Festival Soundtrack 2015" -kokoelmalla 13 biisiä

Futuristinen robotti keltaista taustaa vasten. Sitä ympäröi teksti vasemmalla ja alaosassa.Julkaistiin 20.3.2015

Viidettä kertaa ilmestyneen "Resistanz Festival Soundtrack" -kokoelman soittaolistalla kuullaan 13 kappaletta eri yhtyeiltä ja artisteilta. Vuoden 2015 kokoelmalla kuullaan esimerkiksi Solitary Experimentsin, Reaperin ja Rave the Reqviemin luomuksia sekä eräitä remixejä. Valtaosa näistä biiseistä nauhoitettiin varta vasten tälle kokoelmalle. Kokoelman julkaisi Digital World Audio viime perjantaina.

Soittolistan 13 kappaleesta 12 on saatavilla eksklusiivisesti tällä julkaisulla. Niistä kolme on tänä vuonna viidettä kertaa järjestettävälle Resistanz-festivaalille tehtyjä "tunnussäveliä". Mukana on industrialia, electro–industrialia, syntikka- ja futurepoppia sekä power noisea. Varsinainen Resistanz-festivaalitapahtuma järjestetään huhtikuun 3.–5. päivä Britanniassa.

"Resistanz Festival Soundtrack 2015" -kokoelman kappaleet:

 1. 3teeth: Dissolve (Sirus Remix)
 2. Pre/verse: Self Reflection
 3. W.A.S.T.E.: Destroy What Destroys You (Destroy Resistanz Mix)
 4. Ruinizer: Resist the Tanz
 5. Mental Discipline: Lifekiller (feat. Lights of Euphoria)
 6. Solitary Experiments: Epiphany (Ginger Snap5 Remix)
 7. Advance: Voice of Resistanz
 8. Harleylikesmusic: Endermen
 9. Rave the Reqviem vs Ruinizer: Ruin the Reqviem
 10. Sirus: Unite and Resist
 11. Unity One: Join the Light (Resistanz Mix)
 12. Reaper: Drive Thru
 13. Dirty K: Permanently Blocked

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä huhtikuuta 2015 kello 15:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 120 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.