Gootti.net

Revolting Cocks: "Sex-O Olympic-O"

Revolting Cocksin albumin "Sex-O Olympic O" kansikuvassa punainen tausta, jonka päälle sijoitettu lyhythiuksinen paljastavaan asuun pukeutunut nainen, joka istuu ja katselee eteensä. Kuvan vasemmassa yläkulmassa yhtyeen logo ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 27.2.2009

Yhdysvaltalainen Revolting Cocks, lyhyemmin RevCo, tulee julkaisemaan remix-levylleen "Cocktail Mixxx" seuraajan uudella musiikkimateriaalilla varustetusta "Sex-O Olympic-O" -albumista. Uusi levy julkaistaan helmikuun 27. päivä 13th Planet Recordsin kautta. Kiekon luomistyöhön on vaikuttanut yhtyeen keulahahmo Al Jourgensen, joka on näinä päivinä yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen. Jourgensenin mukaan uusi albumi on paras Revolting Cocksin kaikista albumeista — myös Ministryn, Pailheadin ja Lardin nimissä julkaistut luomukset tulevat kalpenemaan "Sex-O Olympic-O" -julkaisun noustessa päivänvaloon.

Ministryn Al Jourgensenin, Front 242:n joukoissa soittavan Richard 23:n ja Luc van Ackerin vuonna 1985 perustama musiikkiprojekti aloitti uuden toimintakauden vuonna 2006. Tuolloin yhtye julkaisi lähes vuosikymmenen ajan kestäneen tauon jälkeen uuden studioalbumin "Cocked and Loaded" -levystään.

Revolting Cocksin uusi albumi julkaistaan 13th Planet Recordsin voimin. Se on Al Jourgensenin perustama levy-yhtiö. Sama putiikki hoitaa myös suojattiensa keikka-asioita.

"Sex-O Olympic-O" -albumin kappaleet:

 1. HookerBot3000
 2. Keys to the City (Vegas mix)
 3. Red Parrot
 4. Robo Banditos
 5. Cousins
 6. Touch Screen
 7. I’m Not Gay
 8. Abundant Redundancy
 9. Lewd Ferrigno
 10. Wizard of Sextown
 11. HookerBot3000 (Disco à Go Go mix)

Jourgensenin Ministry nimitettiin Grammy-ehdokkaaksi jo viidennettä kertaa keskiviikkoiltana 3. päivä. Nimitys tapahtui keikan yhteydessä Los Angelesissa, jolloin bändi esiintyi Nokia Theaterin lavalla. Grammy-kandidaattius lähetettiin valtakunnallisesti CBS-kanavan lähetyksessä. Grammy-kilpailussa Ministry kilpailee parhaan metalliperformanssin sarjassa kappaleellaan "Under My Thumb". Biisi sisältyy yhtyeen huhtikuussa julkaiseman "Cover Up" -albumin soittolistalle. Vuosittain järjestettävä Grammy Awards vietetään sunnuntaina 8. helmikuuta 2009 Los Angelesin Staples Centerissä ja se lähetetään suorana lähetyksenä CBS:n kautta.

Ministryn ja Revolting Cocksin musiikkia kuullaan digitaalisessa muodossa julkaistulla Saw V -soundtrackilla. 14 biisiä sisältävä äänitepaketti sisältää kauhuelokuvan henkeen sopivaa musiikkia myös mm. Testamentilta ja Skinny Puppylta.

Revolting Cocks on:

 • Al Jourgensen (laulu ja kitara)
 • Luc Van Acker (laulu)
 • Phildo Owen (laulu)
 • Josh Bradford (laulu)
 • Anna K (basso)
 • Seven Antonopoulos (rummut)
 • Sin (kitarat)
 • Clayton Worbeck (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.