Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Rome: "Confessions D’un Voleur D’ames"

 • Julkaistu torstaina 22.03.2007
 • Avainsanat:

Rome-bändin 'Confessions D’un Voleur D’ames' -albumin kansikuva, jossa näkyy em. tekstin lisäksi jonkinlainen ruusu.Uuden albumin etukansi

Rome, joka julkaisi vain muutama kuukausi sitten ensimmäisen täyspitkän albuminsa, tuo jälleen päivänvaloon uuden albumin. "Confessions D’un Voleur D’ames" on 12 biisiä sisältävän levyn nimi, joka on jatkoa yhtyeen debyytille, mikä kantaa nimeä "Nera". Uusin tuotos on synkkä ja runollinen, ajoittain brutaalikin. Musiikillinen tyyli yhdistää musiikkigenret, sulauttaa ne "Confessions…" –albumille taitavasti — kuulemme levyllä ambient–, neo-classical–, darkwave– ja folk-vaikutteita. Albumi julkaistaan rajoitettuna digipack-versiona, jota painetaan vain 3000 kappaletta. Levy ilmestyy Cold Meat Industryn syövereistä 2. päivä huhtikuuta.

"Confessions D’un Voleur D’ames" -albumin kappaleet:

 1. Ni Dieu Ni Maitre
 2. The Concolation Of Man
 3. Le Carillon
 4. Der Wolfsmantel
 5. Querkraft
 6. The Torture Detachment
 7. Le Voile De L’Oubli
 8. The Joys Of Stealth
 9. This Twisted Crown
 10. Novemberblut
 11. Wilde Lager
 12. L’Adieu Aux Anciens

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 41 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.