Gootti.net

"Russian Industrial Tribute to Die Krupps" -kokoelma

 • Julkaistu tiistaina 30.07.2013
 • Avainsanat:

"Russian Industrial Tribute to Die Krupps" -kokoelman kansitaiteessa näkyy zeppeliini, jonka kyljessä punainen raita. Kuvan yläosassa lukee kokoelman nimi.Julkaistaan 31.7.2013

Artificial Sun -levy-yhtiö tuo kuluvan kuukauden päätepisteeksi tämän kokoelma-albumin. Die Kruppsille omistettu kahden kiekon tribuuttijulkaisu sisältää yhteensä 23 biisiä erilaisilta metallimusiikkia, cyber metallia, industrialia, electro industrialia ja EBM:ää soittavilta bändeiltä. Venäläisen levy-yhtiön koostama "Russian Industrial Tribute to Die Krupps" sisältää venäläisten aktien lisäksi kappaleita myös muiden niin sanottujen itsenäisten valtioiden yhteisön maiden asukkailta.

Julkaisu on laitettu ennakkotilattavaksi Artificial Sunin Bandcamp-sivulta. Kokoelmasta tehdään 500 kappaleen levypainoksen lisäksi digitaalinen versio. Artificial Sun julkaisee musiikkia metalliskenen lisäksi eri EBM:n, dark electron, rhythmic noisen, dark ambientin, syntikka- ja futurepopin sekä darkwaven edustajilta.

"Metal Works" -CD:n kappaleet:

 1. Type V Blood: To The Hilt
 2. Bog-Morok: The Gods of Void
 3. Artificial Sun Union: Risikofaktor (Panzertank Version)
 4. Soncesvit: Reconstruction
 5. Dexessus: Crossfire
 6. Rosa Infra:The Last Flood
 7. Mystterra: Iron Man
 8. I golchatiy Smeh: Paradise of Sin
 9. Reactor: Fatherland
 10. Panzertank: 5 Millionen
 11. Schwarztag: Fur Einen Augenblick
 12. Magic Brite: Alive
 13. Ungrace: Moving Beyond master
 14. Artificial Sun Union: Risikofaktor

"Electro Works" -CD:n kappaleet:

 1. DBS: Machineries of Joy
 2. Distorted World: Tod Und Teufel (Die Krupps cover)
 3. Electric Resistance: Odyssey Of The Mind
 4. Nova State Machine: Goldfinger
 5. C_File: Black Beauty White Heat
 6. Anthracitic Moths: Volle Kraft Voraus
 7. Sector 516: Scent
 8. t-U.bus: Doppelganger
 9. Strong Product: Low Life High Tech
 10. Ultimate Soldier: Der Amboss
 11. Range Of Dives: Stahlwerksinfonie
 12. Artificial Sun Union: Risikofaktor (Russian Version)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä heinäkuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.