Gootti.net

Sam Rosenthal: "The Passage"

"The Passage" -levyn etukannessa musta pohjaväri ja sen päällä sinisiä juovia. Niiden alla lukee sinisellä Sam Rosenthal ja "The Passage" versaalilla.Julkaistaan 8.11.2011

Parhaiten Black Tape for a Blue Girl -bändistään tuttu muusikko Sam Rosenthal tulee marraskuussa julkaisemaan kahteen osaan halkaistun "The Passage" -albumin. Ambienttia sisältävä tunnin pituinen kokemus on ajoittain hyvin minimalistinen, syvä ja synkkä. Levyn avausraita "The Passage" ilmestyi alun perin vuoden 1999 puolella Black Tape for a Blue Girlin levyllä. Kappaleen uusi versio on laajennettu 40-minuuttinen elämys, joka on muusikon itsensä mukaan intiimi, henkilökohtainen ja herkkä. Levyn päättää "Rae"-niminen raita. Sillä vierailee viulisti Vicki Richards. Albumin julkaisee yhdysvaltalainen Projekt Records 8. marraskuuta 2011. Ohessa näkyvästä kansikuvasta tarjotaan levy-yhtiön kotisivuilla korkearesoluutioisia taustakuvia.

Black Tape for a BLue Girl on Sam Rosenthalin pääprojekti. Se on yhdysvaltalainen darkwavea tekevä bändi, johon biisintekijän lisäksi kuuluu neljä muuta muusikkoa. Tämän bändin lisäksi Rosenthal vaikuttaa myös bändiensä musiikkia julkaisevassa, vuonna 1983 perustetussa, Projekt Recordsissa. Se on erikoistunut goottirokin lisäksi tuomaan julki ambienttia, dark cabareeta, darkwavea ja muita musiikkityylejä.

"The Passage" -albumin kappaleet:

  1. The Passage
  2. Rae

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä syyskuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.