Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Schwarzer Engel: "Apokalypse"

Julkaistaan 30.4.2010

Saksalainen railakasta ja metallistakin musiikkia soittava Schwarzer Engel (www.schwarzerengel.info) tuo perjantaina 30. päivä huhtikuuta "Apokalypse"-albuminsa kauppoihin Trisol Music Groupin avustamana. Tuhosta lauluissaan kertova yhtye tarjoaa raskasta rummutusta, kitaravalleja ja orkestraalisiakin osuuksia musiikissa, jossa kuullaan vaikutteita metallimusiikin toimijoilta ja ASP-yhtyeen ja Samsas Traumin tuotannosta. Bändin tulevaa pitkäsoittoa yhtyettä edustava levymerkki hehkuttaa innovatiiviseksi goottimusiikiksi, teokseksi, joka on kuin Tuomiopäivän soundtrack. Schwarzer Engel loi tätä debyyttialbumiaan viimeiset kaksi vuotta. Se julkaistaan tarkoituksella valpurinyönä, joka saksankielisissä maissa tunnetaan nimellä Walpurgisnacht.

Yhtye solmi helmikuussa 2010 levytyssopimuksen saksalaisen Trisol Music Group Ltd.:n kanssa debyyttialbuminsa julkaisemista varten. Sama levy-yhtiö edustaa useita goottibändejä, kuten Project Pitchforkia ja ASP-yhtyettä. Schwarzer Engel nauhoitti esikoisalbuminsa viime vuoden kesällä. Se miksassiin Münchenissä Dreamscape Studioilla yhdessä Jan Vacikin kanssa. Levyn masteroi elokuussa 2009 Eroc, joka on aikaisemmin virittänyt musiikkia ainakin Delainille ja Skid Rowille. "Apokalypse"-albumilla kuullaan vierailevina muusikkoina Timon Birkhoferia ja Diary Of Dreamsin kokoonpanon kasvoja.

"Apokalypse"-albumin kappaleet:

 1. Ouvertüre
 2. Apokalypse
 3. Planet Hass
 4. Krieg in der Wüste
 5. Der Schwarze Engel (Herr der Krähen)
 6. Anbruch der Dämmerung
 7. Goldgräber
 8. Der Sturm
 9. Der Zorn Gottes
 10. Der Söldner
 11. Interlude
 12. Sieh die Lodernden Heere
 13. Die Kraft der Worte
 14. Niemals Entzweit

Schwarzer Engel on:

 • Dave Jason (laulu, kitarat ja ohjelmointi)
 • Jens Lindmaier (kitarat)
 • Bert Oeler (basso)
 • Linda Radwanski (rummut)

Schwarzer Engel on saksaa ja se tarkoittaa suomeksi mustaa enkeliä. Bändin perusti yhtyeen laulaja ja kitaristi Dave Jason vuonna 2007.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä huhtikuuta 2010 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 152 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.