Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Schwarzer Engel julkaisee "Geister und Dämonen" -EP:n

Raskasta musiikkia soittava Schwarzer Engel (www.schwarzerengel.info) uutisoi viime perjantaina tulevansa pian julkaisemaan neljä aivan uutta biisiä "Geister und Dämonen" -EP:n muodossa. Lokakuussa ilmestyvä teos ilmestyy Schwarzer Engelin lokakuussa starttaaman Saksan-kiertueen alussa. Bändi soittaa useita keikkoja kotimaassaan yhdessä Ahabin ja The Vision Bleakin kanssa. Saksalaisyhtye tarjoaa äänilevyllä saksaksi laulettua musiikkia, jota bändi esitteli aikaisemmin kuluvana vuonna julkaisemallaan "Apokalypse"-debyyttialbumilla. Trisol Music Groupin kautta julkaistu debyytti ilmestyi huhtikuun lopussa. Albumin biisiaineistoa on ripoteltu kuunneltavaksi bändin MySpace-sivuille.

Trisolin tuella 30.4.2010 julkaistu "Apokalypse" on 14 biisistä koostuva kuuntelukokemus. Pian ilmestyvän EP-levyn soittolistalla ei kuulla lainkaan albumille laitettua biisimateriaalia. EP:n julkaisupäivämäärää ei ole vielä kerrottu.

"Geister und Dämonen" -EP:n kappaleet:

  1. Geister und Dämonen
  2. Tanzende Schatten
  3. Mitternacht
  4. Blutrote Symphonie

Schwarzer Engel on:

  • Dave Jason (laulu, kitarat ja rummut)
  • Jens Lindmaier (kitara)
  • Bert Oeler (basso)
  • Ben Hell (rummut)

Vuodesta 2007 lähtien toiminut Schwarzer Engel soittaa musiikkia, jossa yhdistyy metalli- ja rock-musiikki. Bändin taustavoima on Dave Jason, joka hoitaa studiokokoonpanossa laulamisen lisäksi muiden instrumenttien parissa toimimisen ja säveltämisenkin. Debyyttialbumilleen Schwarzer Engel maanitteli vieraileviksi muusikoiksi sellisti Timon Birkhoferin ja Diary of Dreamsin tiimistä tutun Tasten soittamaan kosketinsoittimia.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä syyskuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 114 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.