Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Schwarzer Engel: "Imperium I: Im Reich Der Götter"

Harmaa patsas tai hahmo, jolla miekkä kädessä, sulkasiivet selässä. Schwarzer Engel -logo kuvan yläosassa.Julkaistaan 24.4.2015

Saksalainen Schwarzer Engel julkaisee 24.4. seuraavan albuminsa, kuvassa näkyvän "Imperium I: Im Reich der Götter" -kiekon, levy-yhtiö Massacre Recordsin kautta. Dave Jasonin vuonna 2007 perustama bändi on purkittanut musiikkiaan kohtalaisen tasaisin väliajoin. Schwarzer Engelin edelliset äänitteet, albumi ja EP, ilmestyivät vuonna 2013. Uuden pitkäsoiton kansitaide paljastettiin helmikuun lopussa. Sen toteutti Matthias Bäuerle, siis sama mies, joka on hoitanut kaikkien aiempienkin Schwarzer Engel -levyjen grafiikat.

Bändi nähdään esiintymässä 16. toukokuuta Dark Nature Festivalissa. Samassa paikassa musisoivat myös The 69 Eyes, Oomph!, Diary of Dreams ja muita. Schwarzer Engel soittaa myös M’era Luna -festivaalissa elokuun alussa. Sinne on kiinnitetty muun muassa Nightwish, ASP ja Blutengel.

"Imperium I: Im Reich Der Götter" -albumin kappaleet:

 1. Götterdämmerung
 2. Gott vs. Satan
 3. Herrscher Der Nacht
 4. Schwarzkunst
 5. Ave Maria (Die Mutter Gottes)
 6. Du
 7. Ritt Der Toten
 8. Tiefer (Muss Ich Graben)
 9. Schmerz Bleibt Mein
 10. Meine Liebe
 11. Im Herzen Wohnt Die Trauer

Schwarzer Engel on:

 • Dave Jason (laulu, kitara, rummut, sävellys ja ohjelmointi)
 • Jens Lindmaier (kitarat live-esiintymisissä)
 • Stefan Grießhammer (kitarat live-esiintymisissä)
 • Bert Oeler (basso live-esiintymisissä)
 • Carlo Schmidt (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä maaliskuuta 2015 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 114 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.