Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Schwarzer Engel: "Imperium II: Titania"

Piirros tai maalaus maailmanlopun meiningistä järven tai meren äärellä.Julkaistaan 29.7.2016

Saksalaiselta Schwarzer Engeliltä ilmestyy heinäkuun lopussa uusi albumi. Se on seuraaja viime vuoden huhtikuussa julkaistulle "Imperium I: Im Reich Der Götter" -lätylle. Uutukainen sai nimekseen "Imperium II: Titania" ja soittolistalleen 11 saksankielistä biisiä. Levyn julkaisee DarkTunes Music Group ainakin kahtena erilaisena CD-painoksena. Schwarzer Engel on tehnyt sinfonista goottimetallia ja -rokkia vuodesta 2007 asti ja tähän mennessä valmistanut neljä studioalbumia, kolme EP:tä ja yhden singlen.

Toukokuussa Schwarzer Engel laittoi myyntiin uuden EP-kiekon. Sen nimi on "Götterfunken". Levyllä kuullaan neljä noin kolmen minuutin mittaista kappaletta.

"Imperium II: Titania" -albumin kappaleet:

 1. Es öffnen sich die Tore…
 2. Titania
 3. Vater der Vampire
 4. Wintertod
 5. In der Halle des Bergkönigs
 6. Weltweit
 7. Himmelwärts
 8. Versuchung
 9. EinMensch
 10. Abschied
 11. …es schließen sich die Tore

Schwarzer Engel on:

 • Dave Jason (laulu, kitarat, rummut ja sävellys)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä toukokuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.