Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Schwarzer Engel: "In Brennenden Himmeln"

"In Brennenden Himmeln" -albumin kannessa Schwarzer Engel -logo ja sen alla mustasiipisiä lintuja lentämässä suurkaupungin aavemaisten rakennelmien yllä.Julkaistaan 26.7.2013

Saksalainen goottirokkia ja -metallia yhdistelevä synkistely-yhtye Schwarzer Engel (www.schwarzerengel.info) tuo seuraavan räväkän kiekkonsa esiin heinäkuun alussa. Goottiloordeille ja metallipäille osoittamassaan tiedotteessa Schwarzer Engel tiedottaa "In Brennenden Himmeln" -albuminsa julkaistavan Euroopassa 26. heinäkuuta ja Pohjois-Amerikassa kuukautta myöhemmin. Tälläkin kertaa albumin kannen teki Matthias Bäuerle, jonka kätten jälkeä ja luovaa ajattelua on nähty kaikissa tämän bändin aikaisemmissakin levyissä.

Toukokuussa yhtyeeltä ilmestyi "In Brennenden Himmeln" -albumin maistiaiseksi tarkoitettu EP-kiekko "Schwarze Sonne". Se on ladattavissa levy-yhtiö Massacre Recordsin nettikaupasta.

"In Brennenden Himmeln" -albumin kappaleet:

 1. In Brennenden Himmeln
 2. Der Untergang
 3. Auf In Den Kampf
 4. Der Fährmann
 5. Hymne Für Den Tod
 6. Feuer Mit Feuer
 7. Psycho-Path
 8. Grenzenlos
 9. Rache
 10. Im Schatten Des Todes
 11. Drachen Über Eden
 12. Schwarze Sonne (Feat. Johanna Von Orleans)
 13. Krähenzeit
 14. Verneinen

Schwarzer Engel on:

 • Dave Jason (laulu, kitara, rummut, sävellys ja ohjelmointi)
 • Jens Lindmaier (kitara live-esiintymisissä)
 • Stefan Grießhammer (kitara live-esiintymisissä)
 • Bert Oeler (basso live-esiintymisissä)
 • Marcel Woitowicz (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä kesäkuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 92 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.